luni, martie 30, 2009

Week-end dublu




Old Rock Night
Pentru week-end-ul ce vine avem pregatite doua seri tematice.
Vineri o sa ne cautam tricourile uzate de "rockeri" si sunt convins ca mai gasim o pereche de blujeans uzati pe acasa.
O sa fie si microfoane pentru cei care mai stiu versurile trupelor Metalica, Guns, Iron Maiden... Daca nu, o sa-l lasam sa cante numai pe Andrei. Daca nu-l cunoasteti o sa aveti ocazia vineri (o sa aiba un microfon in mana sigur)

Si sambata Maestrul ADIO (se cideste adi(pauza) o) ne va regiza o seara Tarantino.
Daca nu stiti cine este Tarantino nu-i nimic. O sa gasiti personajele lui in pub.
Va anunt de pe acum ca sabiile sunt strict interzise in local. Blondele in costume de piele nu.

In mod normal fiecare eveniment merita cate un week-end al lui. Dar dupa cum bine stiti timpul nu sta pe loc. (nu va spun si bancul!). Sa ne mai bucuram de un sfarsit de saptamana ocupat atat cat ne mai tin puterile (respectiv ficatul).


marți, martie 24, 2009

Slagar party Sambata 28 martie


Stiu ca pare greu de crezut, dar era o vreme in care nu existau CD-uri, memory card-uri, MP3-uri, o mie de posturi de radio si posturi TV dedicate muzicii. De torentzi nici nu mai vorbesc.
Era o vreme in care existau viniluri, casete si benzi de magnetofon.
Era o vreme in care la chefuri aveai doua casetofoane. Unul il folosea "DJ-ul" la derulat. Sau folosea creionul pentru derulat caseta. (nu creion chinezesc rotund!!! asta pentru tinerii de astazi care ar vrea sa incerce)
In aceea perioada accesul la muzica noua era la fel de dificil ca si gasitul unui loc de parcare pe Str. Mitropoliei la ora de varf.

In acea perioda din "a fost o data" exista o emisiune la Radio (nu intrebati postul pentru ca era doar unul). Se numea "O melodie pentru fiecare". Procedura era in felul urmator: trimiteai o scrisoare (scrisoare nu sms sau e-mail) si cereai sa se difuzeze o melodie. Cu o dedicatie bineinteles. Pentru ziua, onomastica.....a cuiva.

Si apoi te rugai. Foarte rar se intampla minunea si chiar primeai acea dedicatie. Daca aveai "casetul" pregatit sa inregistreze erai realizat.
In cinstea acelor vremuri am hotarat sa petrecem sambata seara pe melodii din acea perioada. Ii vom onora pe Dan Spataru, Margareta Paslaru, Seicaru, Gil Dobrica, Angelea Similea, Mihaela Runceanu, Hrusca (fara colinde), Compact, Mihai Constantinescu, Cenaclul Flacara....

Va asteptam cu drag.

PS
Afisul este realizat de inegalabilul AdiO.
Le realizeaza atat de bine incat sunt convins ca, foarte repede, va veni vremea cand nu va mai avea timp sa faca munca voluntara pentru noi. Oricum multumim.

marți, martie 17, 2009

SPANISH NIGHT - OLE!


Dupa ce am savurat petrecerea cu putzin mov, e timpul de noi "aventuri" tematice in Old Friends. Vineri seara, dupa ora 21.0o, accesorizam meniul cu Sangria si va asteptam cu drag....asta numai daca si accesoriile sunt in ton...de Don - Juan sau Quijote. Pentru doamne, sugeram un evantai sau un trandafir rosu. Nu va ingradim insa defel, asteptam sa ne surprindeti!


marți, martie 10, 2009

Teatrul la cafea - NETOTU' cu Marius Damian


Miercuri, 11 martie, ora 21.00, Netotu’“ vine la Old Friends. 
In regia lui Cristian Juncu, Netotu' este o adaptare a piesei lui Isaac Bashevis Singer şi a lui Jean Claude Carriere. 
Actorul  Marius Damian va aduce miercuri seară în Old Friends povestea de viaţă a prostului satului, care devine victima farselor celor de langa el. Dupa cum titreaza Jurnalul National, Netotu'  «aduce la rampă un exerciţiu actoricesc sincer, un joc minimalist, concentrat pe gest, pauze, mimică, toate având ca rezultat o mască, pe care o păstrezi apoi în memorie cel puţin pentru o clipă, în care Dumnezeu, adevărul, minciuna, râsul şi plânsul se întâlnesc, dându-şi bineţe»“.



luni, martie 09, 2009

CONCERT TZAPINARII

Sambata, 14 martie, ora 21.00

Accesul se face numai pe baza de rezervare, in limita locurilor disponibile. 


miercuri, martie 04, 2009

PETRECERE CU PUTIN MOV

SAMBATA, 7 MARTIE, ORELE 22.00

Nu uitati de accesoriul cu ... putzin MOV! :)
...si inca ceva MAUVE...c-asa te chinuie talentul old-friendo-bacovian :)



...si uite ca am primit ajutor si de la prieteni...:) Multumim Razvan! Pe cand punem de-un concurs de afise? Ce ziceti? Asteptam comentariile si propunerile voastre




OLD FRIENDS

SIBIU, Sibiu, Romania
Sibiu, Piata Mica 13, cladirea SIGMA telefon: 0269 25 25 04 . DIN 15 OCTOMBRIE TE ASTEPTAM CU PRETURI PENTRU PRIETENI!